неділя, 5 квітня 2020 р.

Наступна сторінка історії нашого класу

Навчальний рік розпочався змінами в нашому колективі: Тишкун Марта, у зв'язку з переїздом родини до Польщі, тепер навчається закордоном, але до нашого класу долучився Покотило Ілля. Сподіваємося, що Марта знайде нових друзів, але з теплом буде згадувати свій клас. Бажаємо їй лише успіхів.
А загалом... діти дорослішають. Це очевидно не лише споглядаючи на світлини, а й у спілкуванні. Залишаються подекуди такими ж безпосередніми, але змінюється їх ставлення до людей і справ. Відчувається криза розуміння необхідності навчання в школі. Досі розмірковую та шукаю шляхи та способи мотивації навчання.
В жовтні брали участь у заходах до Міжнародного дня шкільних бібліотек. І хоча вчителі часто наголошують, що читають діти недостатньо, але сусідство нашого класу з шкільною бібліотекою, а також регулярна допомога в проведенні різних заходів спонукали нас і цьогоріч здійснити акцію з пропагування читання книг. А читати ми будемо багато... з часом =)
 


 
І хоча нерідко розчаровують своєю поведінкою, але все ж вони хороший клас.
Достатньо дружні і веселі.

І в якій би активності не приймали б участь, куди б нам не доводилося їхати чи йти, ми загалом навчилися один одного слухати, розуміти. 



Не забуваємо й про результати)


Немає коментарів:

Дописати коментар